Litt om oss
Artikkel som vises øverst

Trygghet, omsorg og utvikling
... en myk start

I 2010 startet Løvspretten og Ole Brumm familiebarnehage samdrift i Løvsangerveien 28.  Barnehagen holder til i eget lokale (i Brita sitt hus) med egen inngang. Det er nyoppusset, lyst og trivelig.

Løvspretten fam. bhg. har eksistert siden 2001 og Ole Brumm har drevet siden 2004. Barnehagene eies og drives av Brita Bæck og Yvonne Nygård Tveitan. Vi er et stabilt personale, og har tilsammen 8 barn i alderen 0-3 år. Åpningstid: 07:30 - 16:30.

Vi har en hjemmekoselig atmosfære med vekt på trygghet, omsorg, egenutvikling og sosial kompetanse.

Barnehagen oppfyller kravet til pedagogisk veiledning. En dag i uka kommer Thale Grønnern til oss (mob. 988 90 179). Hun er barnehagelærer med lang pedagogisk erfaring fra barnehager og skole i Frogn.

Vi har musikk som satsningsområde. Musikkpedagog Unn Roaldsøy, som driver Skala musikkskole, kommer hit hver 14. dag. Da har vi musikkstund med forskjellige instrumenter.

Vi disponerer en stor og fin lekeplass med masse leker.
Det er egen gang fra garderobe direkte ut til lekeplass.

Vi har to firemannsvogner som vi bruker for å komme oss ut på tur, både korte og lange. Nærmiljøet blir flittig brukt. Om høsten høster vi epler fra epletreet i hagen. På lekeplassen har vi eget morelltre.

Vi har mulighet for soving både inne og ute. Barna har med egen vogn eller reiseseng. Fødselsdagene blir feiret med sang, krone og flagg. Foreldrene tar med noe godt til barna hvis ønskelig.

Klikk her for å se bilder fra barnehagen.

Foreldre kan se bilder fra hverdagen i barnehagen ved å logge seg på.
I slutten av hver måned legger vi ut nye bilder og ny månedsplan.

Ledige plasser

Årsplan

Klikk her for å laste ned årsplan

Her holder vi til - se kart

Klikk på kartet for å få det større

Løvsangerveien 28

Det er 2 minutts gange til Trolldalen bussholdeplass

Søke plass i barnehagen

Legg inn søknad via barnehageportalen til Frogn kommune

Vedtekter

Klikk her for å lese vedtektene.

Photo station